woensdag 30 juli 2008

Bijna augustus alweer.

De afgelopen dagen waren loopdagen. Boodschappendagen. Maar ook fysiotherapie, want het lopen gaat me zwaar vallen. Ik doe het zo graag. Ter ondersteuning vandaag ook nog naar de huisarts geweest. Fysiotherapie doorzetten, is goed voor me, maar een orthopeed moet maar eens naar mijn voeten kijken. Dus we gaan er weer vol tegenaan, de gezondheid en het welzijn bevorderen bedoel ik. Ben er wel veel tijd mee kwijt, maar hopelijk is dat tijdelijk.

Momenteel staat er een pan met soepvlees e.d. te trekken op een plaatje op het gas. En de broodmachine staat aan om een lekker hartig broodje te bakken voor vrijdag. Alle lekkers, voornamelijk tapashapjes, is in huis, ik wil morgen alleen nog even naar de Turkse super om een hoop van dat lekkere fruit te halen. Want er komt nogal wat visite.
Moeders is vrijdag jarig en ze wordt geacht dan een pan moeders’soep te maken.

Sommige mensen zien tegen zulke dagen op als tegen een berg. Ik verheug me er mateloos op, en hoop altijd op veel bezoekers. We kunnen met ons allen in het atrium zitten, licht, luchtig en koel. Ik hoop dat er zoveel bezoek komt dat ze niet in mijn kleine huisje kunnen.
Maar dat moet je altijd maar afwachten.

Vandaag dus ook naar de kapper geweest. En nu loop ik met een hennarood kapsel rond.
Leuk toch?!

Inmiddels is het nacht. Een warme nacht. Nog warmer doordat die soeppan een kacheltje is.
Heb ik de afgelopen twee dagen nog iets vermeldenswaard meegemaakt?
Neuh…

Kan ik nog vertellen dat het ’s avonds laat altijd een moeilijke keuze is: of naar de leuke filmpjes van Animal Planet kijken of schrijven of mailen….. Laat ik het schrijven maar voorrang geven.
Al heb ik even niks meer te vertellen.;-( Je hebt van die dagen hè…

Maar het is bijna augustus……..dan komt er weer inspiratie en ruimte.